Historia qe të mahnit! Si e pranoi Islamin biznesmeni Gjerman?!


Historia qe të mahnit! Si e pranoi Islamin biznesmeni Gjerman?!“E ndjeva se ishte një gjë që duhej të bëhej për Allahun e lartësuar. Kjo është arsyeje e vërtetë e kësaj, asgjë tjetër. Arsyeja është këtu. Një ditë dua të takohem me krijuesin tim. Sot e ndiej veten më të lumtur”

Nje histori te tille kam degjuar nga nje vella musliman i cili me ka thene se qe nga momenti qe ka perqafuar islamin dhe namazin ka gjetur lumturine e vertete duke i dhene kuptim jetes se tij.Nje histori te tille kam degjuar nga nje vella musliman i cili me ka thene se qe nga momenti qe ka perqafuar islamin dhe namazin ka gjetur lumturine e vertete duke i dhene kuptim jetes se tij.