Hetem Ramadani: Si po i rrisin numërat e të vdekurve nga koronavirusi me qëllim, Ja pse…


Hetem Ramadani në emisionin “Kojshia Show” diskutoi shumë edhe për korona.Ai tregoi se si po i rrisin numërat në mënyrë të qëllimshme të vdekjeve nga coronavirusi dhe pse. Ndiqeni minutën e 9.25 të emisionit për ta kuptuar pse po i rrisin numërat e vdekjeve. shi k ovi deon me po sht KE TU

Hetem Ramadani në emisionin “Kojshia Show” diskutoi shumë edhe për korona.Ai tregoi se si po i rrisin numërat në mënyrë të qëllimshme të vdekjeve nga coronavirusi dhe pse. Ndiqeni minutën e 9.25 të emisionit për ta kuptuar pse po i rrisin numërat e vdekjeve. shi k ovi deon me po sht KE TU