HETEM RAMADANI: SHKARKIMI I ALBIN KURTIT ISHTE KRIMINAL


Profesori Hetem Ramadani i cili ka studiuar për Toksikologji por qe ishte i përfshirë shumë edhe në çështjet politike në bisedimet e Rambujës, foli edhe për shkarkimin e qeverisë së Albin Kurtit. Ai tha se shkarkimi Albin Kurtit ishte kriminal dhe se nuk pajtohet me kualicion e ri te formuar nga Ldk.

Profesori Hetem Ramadani i cili ka studiuar për Toksikologji por qe ishte i përfshirë shumë edhe në çështjet politike në bisedimet e Rambujës, foli edhe për shkarkimin e qeverisë së Albin Kurtit.Ai tha se shkarkimi Albin Kurtit ishte kriminal dhe se nuk pajtohet me kualicion e ri te formuar nga Ldk.