Hetem Ramadani: Ja si po i rrisin numërat e të vd’ekurve nga coronavirusi me qëllim dhe po marrin para


Hetem Ramadani: Ja si po i rrisin numërat e të vd’ekurve nga coronavirusi me qëllim dhe po marrin paraHetem Ramadani në emisionin “Kojshia Show” diskutoi shumë edhe për CoronaVirusin.Ai tregoi se si po i rrisin numërat në mënyrë të qëllimshme të vd ekjeve nga coronavirusi dhe pse.Ndiqeni minutën e 9.25 të emisionit për ta kuptuar pse po i rri sin numërat e vd ekjeve.

Hetem Ramadani: Ja si po i rrisin numërat e të vd’ekurve nga coronavirusi me qëllim dhe po marrin paraHetem Ramadani në emisionin “Kojshia Show” diskutoi shumë edhe për CoronaVirusin.Ai tregoi se si po i rrisin numërat në mënyrë të qëllimshme të vd ekjeve nga coronavirusi dhe pse.Ndiqeni minutën e 9.25 të emisionit për ta kuptuar pse po i rri sin numërat e vd ekjeve.