Haxhiu: ‘PATJETËR duhet të shpallet gjendja e jashtëzakonshme dhe ta mbyllin Kosovën 2 muaj


Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu tha se sot Kosova ka kapacitet t’i bëjë nga 700 deri në 1000 teste në ditë. Ndërsa, pse nuk bëhen duhet të përgjigjen përgjegjësit shëndetësor. Sipas tij, sot situata është më serioze se sa të shikohet kush çka ka bërë. Kam kërkuar që të vendoset gjendja e jashtëzakonshme, dhe kjo gjendje nuk do të thotë mbyllje por kufizim të disa veprimtarive dhe shtetit i jepet mundësia.Hap videon dhe per 5 sekonda dhe shfaqen

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu tha se sot Kosova ka kapacitet t’i bëjë nga 700 deri në 1000 teste në ditë. Ndërsa, pse nuk bëhen duhet të përgjigjen përgjegjësit shëndetësor. Sipas tij, sot situata është më serioze se sa të shikohet kush çka ka bërë. Kam kërkuar që të vendoset gjendja e jashtëzakonshme, dhe kjo gjendje nuk do të thotë mbyllje por kufizim të disa veprimtarive dhe shtetit i jepet mundësia.Hap videon dhe per 5 sekonda dhe shfaqen