Haxhiu: Nëse vazhdohet kështu vir* usi ka me na “mb *ytë” të gjithëve


Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka folur rreth menaxhimit të pandemisë, por ka përmendur edhe sukseset e ministrit Uran Ismaili.Haxhiu i ka ftuar deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje për unitet në menaxhimin e pandemisë.“Nëse vazhdojmë kështu virusi ka me na mbytë të gjithëve”, ka thënë Haxhiu në një replikë me Salih Zyba.

Mes Bekim Haxhiut dhe Salih Zybës u debatua rreth investimeve në Shëndetësi gjatë Qeverisë Haradinaj ku ministër i Shëndetësisë ishte, Uran Ismaili.Kuvendi i Kosovës po diskuton për menaxhimin e pandemis.Mes Bekim Haxhiut dhe Salih Zybës u debatua rreth investimeve në Shëndetësi gjatë Qeverisë Haradinaj ku ministër i Shëndetësisë ishte, Uran Ismaili.Kuvendi i Kosovës po diskuton për menaxhimin e pandemis