Haxhiu E Merr Per Siper Thote Se Sht.Ylla Kryesore Per Kapjen E DR..0GES Ishte Ajo


Albulena Haxhiu, ministre e Drejtësisë, ka falënderuar autoritetet italiane për iden.tifikimin e 400 kilogramëve K0KAlNË, të konfiskuara gjatë ditës së sotme në një kami.on Lipjan.Kamioni u tha se vinte nga Brazili, ndërsa në të ki.shte edhe mish.“Aksioni i përbashkët Itali, Shqipëri, Kosovë, përfundoi me kapjen e një sasie të madhe të nar.ktikeve dhe uroj që ky rast të përfundojë me sukses deri në fund”.Haxhiu ka thënë se aksioni është autorizuar nga vetë ajo, teksa ka shfaqur shpresën që ope.racioni të përfundojë me sukses nga organet kompetente.HVP FOTEN 5 SVEKONDA DHE SHFVQEN PVMJET EKSKLVZlVE