Hashim Thaqi – Albini i ka fajet qe u rrit numri i te infektuarve ne Kosove sepse bojke protesta o popull


Godet Thaci : o Albin e more popullin nqaf me ato protesta shikoje numrin e te inf ekt uarve o ti je serb…Presidenti Hashim Thaci foli per numrin rekord te infe ktuarve ne kosove ai para mediave tha se gjendja eshte e jashtzakonshme dhe duhet te kemi shum kujdes kjo a vala e dyt ndoshta dhe ai theksoi se ki numer eshte pi pakujdesis te albin kurtit

Presidenti Hashim Thaci foli per numrin rekord te infe ktuarve ne kosove ai para mediave tha se gjendja eshte e jashtzakonshme dhe duhet te kemi shum kujdes kjo a vala e dyt ndoshta dhe ai theksoi se ki numer eshte pi pakujdesis te albin kurtitPresidenti Hashim Thaci foli per numrin rekord te infe ktuarve ne kosove ai para mediave tha se gjendja eshte e jashtzakonshme dhe duhet te kemi shum kujdes kjo a vala e dyt ndoshta dhe ai theksoi se ki numer eshte pi pakujdesis te albin kurtit