Hashim Thaçi vjen me një lajm të mirë për gjithë qytetarët e Kosovës! URIMEE


Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.Presidenti tha se në Ditën Botërore të Rinisë është zotuar që të angazhohet për krijimin e kushteve më të mira për edukim.“Edhe sot kur shënojmë Ditën Botërore të Rinisë zotohem për më shumë angazhim, që të rinjve tanë t’u krijojmë kushte më të mira dhe infrastrukturë bashkëkohore për edukim dhe zhvillim profesional”, shkruan Thaçi. Ju ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet fill me posht jy lutem do befasoheni nga ajo qka tha Thaqi kqyrne!

Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.Presidenti tha se në Ditën Botërore të Rinisë është zotuar që të angazhohet për krijimin e kushteve më të mira për edukim.“Edhe sot kur shënojmë Ditën Botërore të Rinisë zotohem për më shumë angazhim, që të rinjve tanë t’u krijojmë kushte më të mira dhe infrastrukturë bashkëkohore për edukim dhe zhvillim profesional”, shkruan Thaçi. Ju ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet fill me posht jy lutem do befasoheni nga ajo qka tha Thaqi kqyrne!