Hashim Thaçi: ‘Unë Shkoj Ku Të Dua, Nuk Ka Pse Ju Intereson Juve.’ – (VIDEO).


Presidenti i Kososves, Hashim Thaci dje ka udhëtuar për në Amerike por ai nuk bëri të ditur arsyen pse po shkon atje për punë të Kosovës, apo ndonjë takimi personal, madje as zyra e presidenit në Kosovë nuk ka folur asgjë..Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Thaci tha: ‘Unë jam president i vendit, shkoj ku të dua dhe kur të dua, nuk ju jap llogari juve.’ happen hapspiren e më p00shtme ndiqnii intervisten e Thacit.