Hashim Thaçi: ‘Un jam ‘Hero dhe Trim’ shumë i madh, ma ka lakmi gjithkush po sen mrrini te un’


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi deklaroi se ai punon nga 14 orë në ditë dhe të gjithë këtë e bën vetëm për të mirën e qytetarëve të Kosovës.

Ai tha se dallohet nga të gjithë politikanët tjerë për shkak se është më puntori dhe se të gjithë liderët e mëdhenjë europian dhe botëror e përkrahin. “Mua më dojnë krejt politikanët e hujë liderët botëror dhe europian” / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!