Hashim Thaçi: “Serbët po luten që une të largohna prej politike, sepse vetëm mua ma din tuten”


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se serbët po luten që ai të largohet nga skena politike, sepse i ka shka ktuar shumë vu.ajtje Serbisë në gjithë këto vite në politikë.Mes tjerash, Thaçi tha se ai është personi që po e ru.an Kosovën, sepse përndryshe moti veriu kishte qenë i Serbisë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se serbët po luten që ai të largohet nga skena politike, sepse i ka shka ktuar shumë vu.ajtje Serbisë në gjithë këto vite në politikë.Mes tjerash, Thaçi tha se ai është personi që po e ru.an Kosovën, sepse përndryshe moti veriu kishte qenë i Serbisë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!