Hashim Thaçi: O burra, edhe ju e dini se Albini asht “Kinxh” per mu


“Atij s’po i bjen taman kurgjë, që të jem i sinqertë, pesë letra ia kam dërguar për ta marrë postin e kryeministrit, gjithmonë është vonuar. Unë nuk jam në betejë me askënd, nuk jam në betejë as me zotin Kurti, jam në betejë për të mbr ojtur Kushtetutën e vendit, ligj shmërinë dhe demokracinë e vendit. Jam i bindur që nominimi që kam nxjerrë për dekretin e zotit Hoti për kryeministër, është i drejtë, është i saktë|”, ka thënë hape marketingun meposhte dhe shiko pamjet kur thachi i thote Kinxh ALbinit.

“Atij s’po i bjen taman kurgjë, që të jem i sinqertë, pesë letra ia kam dërguar për ta marrë postin e kryeministrit, gjithmonë është vonuar. Unë nuk jam në betejë me askënd, nuk jam në betejë as me zotin Kurti, jam në betejë për të mbr ojtur Kushtetutën e vendit, ligj shmërinë dhe demokracinë e vendit. Jam i bindur që nominimi që kam nxjerrë për dekretin e zotit Hoti për kryeministër, është i drejtë, është i saktë|”, ka thënë hape marketingun meposhte dhe shiko pamjet kur thachi i thote Kinxh ALbinit.