Hashim Thaçi: ‘Nuk u bo nami që sjan libealizu vizat, shyqyr Zotit kurxho spo na mungon në Kosovë’


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mendon se edhe në rast se Kosova nuk arrin liberalizimin e vizave, sipas tij nuk bëhet kurgjo ‘nami’.
Ai tha se çështja e liberalizimit të vizave u zmadhua shumë në popullin tonë, sepse realisht nuk ka nevojë aq shumë, për shkak se sipas tij të rinjtë duhet të qendrojnë dhe të kontribojnë këtu. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi mendon se edhe në rast se Kosova nuk arrin liberalizimin e vizave, sipas tij nuk bëhet kurgjo ‘nami’.
Ai tha se çështja e liberalizimit të vizave u zmadhua shumë në popullin tonë, sepse realisht nuk ka nevojë aq shumë, për shkak se sipas tij të rinjtë duhet të qendrojnë dhe të kontribojnë këtu. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun