Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më denojnë prap jam krenar që Serbin e largova nga Kosova


Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më den ojnë prap jam krenar që Serbin e largova nga Kosova.Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Prokuroria Speciale për t’u intervistuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet intervistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rishkruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë’.Ai tashmë ka hyrë në hapësirat e Prokurorisë Speciale dhe intervistimi pritet të fillojë së shpejti, njofton Klan Kosova.

Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më den ojnë prap jam krenar që Serbin e largova nga KosovaPresidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Prokuroria Speciale për t’u intervistuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet intervistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rishkruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë’.Ai tashmë ka hyrë në hapësirat e Prokurorisë Speciale dhe intervistimi pritet të fillojë së shpejti, njofton Klan Kosova.