Hashim Thaçi: Nëse aktakuza konfirmohet, unë menjëherë do të jap dorëheqje

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u është drejtuar qytetarëve të vendit dhe shqiptarëve gjithandej me një fjalim pas ngritjes së aktakuzës nga Prokuroria e Specializuar.

Ai ka thënë se do të japë dorëheqje nëse konfirmohet aktakuza.
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u është drejtuar qytetarëve të vendit dhe shqiptarëve gjithandej me një fjalim pas ngritjes së aktakuzës nga Prokuroria e Specializuar.

Ai ka thënë se do të japë dorëheqje nëse konfirmohet aktakuza.