Hashim Thaci: Mem pas ndegju mu Albini sot do të ishte kryeministër, “Por vendosi ti rrin besnik Sërbis”


Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka folur edhe njëherë për shkarkimin e Albin Kurtit nga pozita e Kryeministrit të Kosovës, dhe sipas tij këtu nuk patën rol Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Megjithatë në Opnion, Thaçi u shpreh se raportet që krijoi Kurti me Shqipërinë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, çuan në rrëzimin e Qeverisë, njofton Klan Kosova. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka folur edhe njëherë për shkarkimin e Albin Kurtit nga pozita e Kryeministrit të Kosovës, dhe sipas tij këtu nuk patën rol Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Megjithatë në Opnion, Thaçi u shpreh se raportet që krijoi Kurti me Shqipërinë dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës, çuan në rrëzimin e Qeverisë, njofton Klan Kosova. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!