Hashim Thaçi: Keni Kujdes popull i dashur Kosovar, Ja çka po ndodh


Hashim Thaçi: Keni Kujdes popull i dashur Kosovar, Ja çka po ndodhPresidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë thirrje për respektim të masave në lu ftën kundër Covid-19 të rekomanduara nga IKSHPK dhe institucionet.

“Ndryshimi i mënyrës së jetesës dhe mbajtja e distancës fizike nga njerëzit e dashur, nga familja dhe shoqëria, nga vendet e punës, me masat e ndërmarra parandaluese, nuk ka qenë i lehtë për asnjë prej nesh. Kjo është kohë e rëndë për të gjithë!” ja edhe postimi tij ne Facebook.