Hashim Thaci: Jemi me fat që ra vet në “grop” Albini se ke tu ja dhan Kosovën Sërbis?


Analisti politik Arsim Haziri, është i sigurt në bindjen e tij se qëllimi kryesor i rrëzimit të Qeverisë Kurti ka qenë dhe vazhdon të mbetet që Hashim Thaçit, president i vendit, ti lihet rruga e hapur për ta finalizuar marrëveshjen me Serbinë, për të cilin dokument flasin hapur diplomat ndërkombëtar, njohës të zhvillimeve në Evropë dhe në Ballkan. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Analisti politik Arsim Haziri, është i sigurt në bindjen e tij se qëllimi kryesor i rrëzimit të Qeverisë Kurti ka qenë dhe vazhdon të mbetet që Hashim Thaçit, president i vendit, ti lihet rruga e hapur për ta finalizuar marrëveshjen me Serbinë, për të cilin dokument flasin hapur diplomat ndërkombëtar, njohës të zhvillimeve në Evropë dhe në Ballkan. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!