Hashim Thaçi i drejtohet Endritit: Linde bir kur ne kosovarët nuk ishim të lirë dhe të pasur


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka uruar ditëlindjen e 21-të, djalit të tij Endritit. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Thaçi ka thënë se ai dhe bashkëshortja e tij, Lumnija, janë të gëzuar që edhe këtë vit janë të gjithë në shtëpi për t’i rikujtuar çastet kur ai ka lindur. Lexoje postimin. Hap videno 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i ka uruar ditëlindjen e 21-të, djalit të tij Endritit. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Thaçi ka thënë se ai dhe bashkëshortja e tij, Lumnija, janë të gëzuar që edhe këtë vit janë të gjithë në shtëpi për t’i rikujtuar çastet kur ai ka lindur. Lexoje postimin. Hap videno 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive