Hashim Thaçi fjalim heroik: ‘Po jav jap Besën, nuk do të më dalë shpirti pa e bashku Medvegjën me Kosovën’


Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se do të provojë t’ia marrë Serbisë, komunat me shumicë shqiptare si Preshevën, Bujanocin e Medvegjën pa iu dhënë asgjë.Këto komente Thaçi i bërë gjatë intervistës së tij në emisioni ‘Opinion’ të Bledi Fevziut.I pyetur në lidhje me dëshirën për të marrë Medvegjën e Presheven e Bujanocin, z.Thaçi u përgjigj si vijon. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se do të provojë t’ia marrë Serbisë, komunat me shumicë shqiptare si Preshevën, Bujanocin e Medvegjën pa iu dhënë asgjë.Këto komente Thaçi i bërë gjatë intervistës së tij në emisioni ‘Opinion’ të Bledi Fevziut.
I pyetur në lidhje me dëshirën për të marrë Medvegjën e Presheven e Bujanocin, z.Thaçi u përgjigj si vijon.