Hashim Thaçi: Fëmijët e Albin Kurtit do të turpërohen nga babai i tij ‘Tradhëtar’


Hashim Thaçi ishte i ftuar sonte në televizoinin e RTV Dukagjinit dhe ai në disa minuta u shpreh për ALbin Kurtin kështu: (Shiko tekstin më poshtë)Albin Kurti ska qen kurr pjesë e asnjë rezistence as për liri e as për pavarsi por ai është dorzu tek autoritet e Serbis dhe ka pranu të ju dorzohet atyne dhe ka refuzuar që ti bashkangjitet Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Poashtu ai kishte rol destruktiv dhe do të ndjehet i turpëruar para fëmijëve të tij një ditë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Hashim Thaçi ishte i ftuar sonte në televizoinin e RTV Dukagjinit dhe ai në disa minuta u shpreh për ALbin Kurtin kështu: (Shiko tekstin më poshtë)Albin Kurti ska qen kurr pjesë e asnjë rezistence as për liri e as për pavarsi por ai është dorzu tek autoritet e Serbis dhe ka pranu të ju dorzohet atyne dhe ka refuzuar që ti bashkangjitet Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Poashtu ai kishte rol destruktiv dhe do të ndjehet i turpëruar para fëmijëve të tij një ditë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive