Hashim Thaci: ‘Eh moj Serbi e zez, naj zhdukët Ukshin Hotin edhe kurr llogari nuk dhat’


Edhe presidenti Hashim Thaçi ka reaguar ndaj një dokumenti të publikuar në RTK, ku aludohet se sistemi serb ka ekzekutuar veprimtarin Ukshin Hoti. Thaçi përmes një statusi në Facebook, duke vlerësuar lart kontributin e Hotit, ka thënë se Kosova ka mijëra qytetarë të pagjetur dhe shteti serb duhet të japë përgjigje e përgjegjësi për fatin e tyre. / J

u ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Edhe presidenti Hashim Thaçi ka reaguar ndaj një dokumenti të publikuar në RTK, ku aludohet se sistemi serb ka ekzekutuar veprimtarin Ukshin Hoti.