Harroi Se Ishte Në Një Emision Live Dhe E Bëri Ktë Gjë, Arrinë 9 Milion Shikueshmëri Per 2 Minuta,Ja Pse!


Për ata që mendojnë se puna në televizion është e lehtë, ata janë krejtësisht të gabuar, njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Kur ndodhin gjëra të paplanifikuara para kamerave, imazhet priren të viralizohen me shpejtësi të madhe duke e transformuar atë ne menyre shtype rekl,am dhe shiko videon e plote duke ingre kembet kjo qe nuk shihet vetem se ne videon me poshte ju keni mundesin ta shikoni duke shtyp ne re klmane me poshte.

Për ata që mendojnë se puna në televizion është e lehtë, ata janë krejtësisht të gabuar, njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote: