Haradinaj: Unë nuk po kuptoj: 600 euro rrogë edhe ikë prej Kosovës, çka po lypni ma shumë se..?


Haradinaj: Unë nuk po kuptoj: 600 euro rrogë edhe ikë prej Kosovës, çka po lypni ma shumë?Ramush Haradinaj ka thënë se Qeveria e udhëhequr është duke përcjell statistika e qytetarëve që po dalin nga vendi. Në një konferencë pas mbledhjes së Qeverisë, duke iu përgjigjur pyetjes nga Indeksonline, Haradinaj ka thënë se Kosova nuk po dëshiron të dorëzohet para kësaj gjendje.

Në vazhdim ai thotë që në Kosovë rrogat jan mesatare 600 euro, mirëpo rinia po dëshiron të dalin në gurbet dhe nuk po ju pëlqen jeta në Kosovë.ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrne pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë më poshtë esht inqizimi