Haradinaj shkon në zyre të presidentit, thotë se nuk largohem nga këtu


Kreu i AAK, Ramush Haradinaj nuk po heq dore nga ideja qe ai te behet president i vendit, dhe sot sic duket deshi qe te shkoje dhe ta merr zyren e presidentit ne nje menyre jo te duhur. Ai shkoi atje ne mengjes teksa ishte Vjosa Osmani, edhe tha se nuk largohet prej aty pa u ul ne karriken e presidentit.. Shttypn1 rrek1amen me poshtte dhe happpe v1deon:

Kreu i AAK, Ramush Haradinaj nuk po heq dore nga ideja qe ai te behet president i vendit, dhe sot sic duket deshi qe te shkoje dhe ta merr zyren e presidentit ne nje menyre jo te duhur. Ai shkoi atje ne mengjes teksa ishte Vjosa Osmani, edhe tha se nuk largohet prej aty pa u ul ne karriken e presidentit.. Shttypn1 rrek1amen me poshtte dhe happpe v1deon: