Haradinaj: Endriti është shumë djal punëtor dhe nuk rrin napër kafe tan ditën si të tjerët


Ai tha po ashtu se si gjithë njerëzit edhe ai frikësohet nga virusi, sipas tij nuk duhet bllokuar e gjithë jetesa, por që njerëzit duke pasur kujdes vazhdojnë edhe jetën.Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj po ankohet se ka mbetur pa punë.Për Haradinajn të jesh kryetar partie nuk është një vend pune, mirëpo i bie të jesh i angazhuar dhe i papunë. Hap lajmin 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ai tha po ashtu se si gjithë njerëzit edhe ai frikësohet nga virusi, sipas tij nuk duhet bllokuar e gjithë jetesa, por që njerëzit duke pasur kujdes vazhdojnë edhe jetën.Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj po ankohet se ka mbetur pa punë.Për Haradinajn të jesh kryetar partie nuk është një vend pune, mirëpo i bie të jesh i angazhuar dhe i papunë.