Haliiti: Pasi u rrëzua Qeveeria Kurti, PDK-LDK u daashtë me bo koaliicon


Anetari i kryesise se PDK-se, Xhavit Haliti beson se pasi u rrezua Qeveria Kurti, partia e tij duhej te bente koalicion me LDK-e dhe ta formonin qeverine e re..

“Pasi u rrezua Qeveria Kurti, PDK dhe LDK duhej te benin koalicion dhe ta formonin qeverin. Kjo duhej bere per te miren e vendint dhe qe Albin Kurtin ta dergonin ne…-haapp3e3ni haaps1re3n po0oshtee3 peer ta paar3e v1de3o0n: