Halil Matoshi: ‘Ka ardhur koha ta bëjm mikë shtëpie Vuçiqin.’


Halil Matoshi: ‘Ka ardhur koha ta bëjm mikë shtëpie Vuçiqin.’Gazetari dhe shkrimtari i njohur Halil Matoshi ka befasuar me deklaratën e tij në ditën e sotme, Matoshi tha se ka ardhur koha t’a bëjm mikë shtëpie presidentin e Serbis, Aleksander Vuciq për një arsye.

‘Nëse doni mu fut në Europë dhe të hiqen vizat atëherë duhem mi rregullu punt me Serbin, me bo mik shtëpie Vuciqin atëherë na hapën dyert.‘Nëse doni mu fut në Europë dhe të hiqen vizat atëherë duhem mi rregullu punt me Serbin, me bo mik shtëpie Vuciqin atëherë na hapën dyert.