Halil Matoshi: ‘Ka ardhur koha presidentin e Serbis, Aleksander Vuciq duhet ta bëjmë ‘Mik shpie’, si mendoni ju lexues?’


Gazetari dhe shkrimtari i njohur Halil Matoshi ka befasuar me deklaratën e tij në ditën e sotme, Matoshi tha se ka ardhur koha t’a bëjm mikë shtëpie presidentin e Serbis, Aleksander Vuciq për një arsye.‘Nëse doni mu fut në Europë dhe të hiqen vizat atëherë duhem mi rregullu punt me Serbin, me bo mik shtëpie Vuciqin atëherë na hapën dyert. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Gazetari dhe shkrimtari i njohur Halil Matoshi ka befasuar me deklaratën e tij në ditën e sotme, Matoshi tha se ka ardhur koha t’a bëjm mikë shtëpie presidentin e Serbis, Aleksander Vuciq për një arsye.‘Nëse doni mu fut në Europë dhe të hiqen vizat atëherë duhem mi rregullu punt me Serbin, me bo mik shtëpie Vuciqin atëherë na hapën dyert. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!