Hajde vjehrë hajde/Nëna e Ledrit paska lidhje shumë speciale me Sarën dhe zbulon sekretet


Hajde vjehrë hajde/Nëna e Ledrit paska lidhje shumë speciale me Sarën dhe zbulon sekretetPushime on Top ka udhëtuar në Brezovicë, në një shtëpi të veçantë me një familje të veçantë. Xheraldina Vula , mamaja e reperit të njohur kosovar, Ledri Vula , ka rrëfyer të gjitha sekretet e familjes së saj , pasionit për gatimin por dhe të pathënat për Sarën dhe Ledrin .“Unë jam super e lumtur për ata të dy, super e lumtur për Ledrin, për Sarën. Sara është një njeri fantastik. Unë e them nuk e di si duhet me u dasht nusja, por di si duhet me u dasht Sara. Nuk kam ndjesi që kam nuse në shtëpi. Më duket sikur Sara ka lind tek ne”, hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë

Pushime on Top ka udhëtuar në Brezovicë, në një shtëpi të veçantë me një familje të veçantë. Xheraldina Vula , mamaja e reperit të njohur kosovar, Ledri Vula , ka rrëfyer të gjitha sekretet e familjes së saj , pasionit për gatimin por dhe të pathënat për Sarën dhe Ledrin .“Unë jam super e lumtur për ata të dy, super e lumtur për Ledrin, për Sarën. Sara është një njeri fantastik. Unë e them nuk e di si duhet me u dasht nusja, por di si duhet me u dasht Sara. Nuk kam ndjesi që kam nuse në shtëpi. Më duket sikur Sara ka lind tek ne”, hape pamjen mëposhtë dhe shikoje të plotë