H umbi 12 kilogramë në vetëm 14 ditë, e gjitha falë kësaj diete të mahnitshme!


Ja çfarë duhet të hani për këtë dietë: Dita 1: Shtrydheni lëngun e limonit në një gotë ujë. Pijeni 3 herë në ditë shoqëruar me ushqimin tuaj të rregullt.Dita 2: Lëng limoni me nga 2 limona në 500 ml ujë. Një gotë do e pini në mëngjes esëll dhe gotën e dytë do e pini pas darkës. Dita 3: Përsërisni ditën e parë Dita 4: Përsërisni ditën e dytë

Dita 5: Pini një gotë ujë me limon në mëngjes. Pastaj hani shumë perime. Për darkë hani fruta dhe sallatë perimesh. Përfundojeni ditën me një gotë ujë me limon. Dita 6: Përsërisni ditën e dytë. Dita 7: Përsërisni ditën e pestë. Pra kjo është ajo që duhet të bëni në 7 ditë. Në 7 ditët e ardhshme, përsëriteni prapë këtë plan dhe në vetëm 22 javë, do të shihni shtresat dhjamore që do të jenë zhd ukur nga trupi juaj!