Gruaja Më E Fuqishme Në Botë Merkel Jeton Në Një Shtëpi Si Ajo E Shqiptarëve Të Thjeshtë: Punoj Për Popullin!


Është gruaja më e fuqishme në botë, mirëpo nuk është e dhënë pas luksit dhe markave të shtrenjta. Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në f okus të me diave për shkak të jetës modeste që bën.Merkel, përkundër të ardhurave nga pozita e rëndësishme që mban në shtetin gjerman, jeton në një banesë me qira në Berlin. Ajo bashkë me burrin e saj prof. Dr. Joachim Sauer, jeton në një banesë në katin e 4-të në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.

Është gruaja më e fuqishme në botë, mirëpo nuk është e dhënë pas luksit dhe markave të shtrenjta. Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në f okus të me diave për shkak të jetës modeste që bën.Merkel, përkundër të ardhurave nga pozita e rëndësishme që mban në shtetin gjerman, jeton në një banesë me qira në Berlin. Ajo bashkë me burrin e saj prof. Dr. Joachim Sauer, jeton në një banesë në katin e 4-të në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.