Gruaja E Videos ‘Shac A Je Çu’ Bën Deklaratën Tjetër Edhe Më Interesante


Protagonistja e videos virale “O shac” ka qenë e ftuar në emisionin “Sonte” në T7, së bashku me bashkëshortin e saj. E njëjta u shpreh se nuk është bërë pishman për videon e realizuar, pasi e ka bërë me vetdije të plotë, ndërsa çifti, Zoja dhe Faruku kanë treguar se kanë pranuar shumë mesazhe.

Zonja Zoja u shpreh se është e çmendur pas bashkëshortit të tij, ndërsa është me fat se bënë pjesë në familjen e tij. “E dua shumë dhe nuk i bie pishmanit për videon. Krejt bota le ta merr vesh se jam e çmendur pas tij. Këtë e kam gjithçka, pasi jam rritur me të. Jam e lumtur që kam pasur fat se kam rënë në dorë të tij dhe familjes së tij”, tha zonja Zoja.