Gruaja e tij e ka ditëlindjen, Sinani e ‘shkrin’ me urimin e tij


Një romantik i vërtetë, urimi i Sinan Vllasaliut për ditëlindjen e gruas.Ai është një nga këngëtarët më të pëlqyer derisa numëron dhjetë hite që i mbijeton viteve.Është ky Sinan Vllasaliu, që vazhdon të mbetet tejet i pëlqyer dhe aktiv me projekte muzikore.Krahas kësaj ai komentohet edhe për jetën private, që nuk heziton edhe të ndajë momente të ëmbla në rrjete sociale.Artisti vjen së fundmi me një fotografi të “ngrohtë” me gruan e tij të cilës ia uron ditëlindjen me këto fjalë:“Kjo foto nuk asht dje, po as neser! kjo asht per tan jeten zemer urime dietëlindja”

Një romantik i vërtetë, urimi i Sinan Vllasaliut për ditëlindjen e gruas.Ai është një nga këngëtarët më të pëlqyer derisa numëron dhjetë hite që i mbijeton viteve.Është ky Sinan Vllasaliu, që vazhdon të mbetet tejet i pëlqyer dhe aktiv me projekte muzikore.Krahas kësaj ai komentohet edhe për jetën private, që nuk heziton edhe të ndajë momente të ëmbla në rrjete sociale.Artisti vjen së fundmi me një fotografi të “ngrohtë” me gruan e tij të cilës ia uron ditëlindjen me këto fjalë:“Kjo foto nuk asht dje, po as neser! kjo asht per tan jeten zemer urime dietëlindja”