Gruaja Dhe D Ashnorja Bëhen Bashkë, Rra Hin Burrin Trad Hëtar


Të dyja e kuptuan në të njëjtën kohë, dhe bënë një “koalicion” për t’u hak marrë ndaj burrit. Ng jarja ka ndodhur në mes të rrugës në Shaanxi të Kinës. Fillimisht bashkëshortja e kapi për flokësh das hnoren e burrit, por ai i doli në mbrojtje. Në m omentin kur ajo merr vesh që “shk atërruesja e familjes” nuk ishte në dijeni që ata ishin familje, ajo i kthehet burrit të saj /

Të dyja e kuptuan në të njëjtën kohë, dhe bënë një “koalicion” për t’u hak marrë ndaj burrit. Ng jarja ka ndodhur në mes të rrugës në Shaanxi të Kinës. Fillimisht bashkëshortja e kapi për flokësh das hnoren e burrit, por ai i doli në mbrojtje. Në m omentin kur ajo merr vesh që “shk atërruesja e familjes” nuk ishte në dijeni që ata ishin familje, ajo i kthehet burrit të saj /