Gold AG: S’ban me thirrë në emër të UÇK’së me tha po m’pengon Xhamia(Video)


Në kryeqytet është mbajtur një protestë kundër ndërtimit të xhamisë së madhe. Gold AG përmes një video ka re aguar duke thënë se nuk bën me thirrë në emër të UÇK’së që na pengon xhamiaNjë numër i vogël protestuesish kishin dalur për të kundërshtuar ndërtimin e xhamisë në sheshin “Skënderbeu”. Lidhur me këtë ka pasur rea gime të shumta dhe nuk ka munguar as ai i Gold AG ja postimi tij:

Në kryeqytet është mbajtur një protestë kundër ndërtimit të xhamisë së madhe. Gold AG përmes një video ka re aguar duke thënë se nuk bën me thirrë në emër të UÇK’së që na pengon xhamiaNjë numër i vogël protestuesish kishin dalur për të kundërshtuar ndërtimin e xhamisë në sheshin “Skënderbeu”. Lidhur me këtë ka pasur rea gime të shumta dhe nuk ka munguar as ai i Gold AG ja postimi tij: