Gold AG Del Krah Gruas Këtë Të Diele, Ky Detaj Merr Vëmendjen


Gold AG del krah gruas këtë të diele, ky detaj merr vëmendjen Gold AG bëhet romantik, pozon krah gruas këtë të diele. Pasi zyrtarizoi dashurinë me Ermira Shkodrën, reperi Gold AG më nuk po e fshehë personin e zemrës.Gold AG del krah gruas këtë të diele, ky detaj merr vëmendjen Gold AG bëhet romantik, pozon krah gruas këtë të diele. Pasi zyrtarizoi dashurinë me Ermira Shkodrën, reperi Gold AG më nuk po e fshehë personin e zemrës.

Ai kohë pas kohe po ndanë me publikun copëza nga përditshmëria e tij tashmë si i martuar. Në këtë mënyrë ka vepruar edhe sot kur është shfaqur krah Ermirës. Çifti duket ta kenë shfrytëzuar këtë të dielë me mot më të mirë nga ditët paraprake për dalje me ç’rast një fotografi nga vetura nuk ka munguar. A nuk janë një super-çift? Ne themi se po, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë