“Goditje” E Rëndë Për Partinë E Kadri Veselit, Jep Dorëheqje Një Prej Figurave Kryesore Nga PDK Uncategorized


Go dítje” e rëndë për partinë e Kadri Veselit, jep dorëheqje një prej figurave kryesore nga PDK.Jep dorëheqje një prej figurave kryesore të PDK-së në MalishevëAnëtar i këshillit drejtues të degës së PDK-së në Malishevë, Bekim Hoti, ka dhënë dorëheqje nga kjo parti.

Hoti këtë e ka bërë të ditur përmes një shkrimi në Fac ebook, me që rast edhe ka treguar shkaqet që e kanë dërguar ta marr këtë vendim.Ai thotë se arsyet janë të panumërta, pasi politika ka sh kelur skajshmërisht mbi vlerat dhe ndërgjegjshmërinë e shoqërisë, dhe e gjithë kjo sipas tij, fatk eqésisht, është një lloj degjenerimi total.