“Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kalle” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga Drenica


Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kalle” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga DrenicaPublicisti i njohur nga Kosova Veton Surroi, ka shprehur edhe njëherë mllefin ndaj Drenicës ku ketë here i quajti katundar e njerëz te f.ëlliqur dhe se sigurisht janë ata qe e kanë d.jeg flamurin e Kosovës. “Nuk e di sigurt se kush mund ta ketë bërë, por besoje qe janë k.atundar te Drenices, vetëm ata mund ta bëjnë ketë” me p’oshte keni mundesine

Godet“ Veton Surroi: Ata qe e “kalle” flamurin e Kosovës sigurisht janë katundar nga DrenicaPublicisti i njohur nga Kosova Veton Surroi, ka shprehur edhe njëherë mllefin ndaj Drenicës ku ketë here i quajti katundar e njerëz te f.ëlliqur dhe se sigurisht janë ata qe e kanë d.jeg flamurin e Kosovës. “Nuk e di sigurt se kush mund ta ketë bërë, por besoje qe janë k.atundar te Drenices, vetëm ata mund ta bëjnë ketë” me p’oshte keni mundesine .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju