Godet: VaIi Corleone sot e vertetova qe jom djal i Edi Rames, ai me kishte


Një lajm interesant është duke qarkulluar në internet ku Vali Carleone ka postuar një status ne rrjetin e ti personal të instagramit, ku ka treguar se ai është djali i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo ka habitur fansat e ti. “Sot e kuptova qe unë jam djali i Kryeministrit Edi Rama, jam i befasuar për këtë rast, por nuk besoj qe edhe Rama do e pranojë këtë”..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një lajm interesant është duke qarkulluar në internet ku Vali Carleone ka postuar një status ne rrjetin e ti personal të instagramit, ku ka treguar se ai është djali i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo ka habitur fansat e ti. “Sot e kuptova qe unë jam djali i Kryeministrit Edi Rama, jam i befasuar për këtë rast, por nuk besoj qe edhe Rama do e pranojë këtë”..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive