Gjyla Çeliku ofendon Nënat Shqiptare me shami


Gjyla Çeliku ofendon Nënat Shqiptare me shamiNuk është hera e parë që nëna shqiptare bëhet objekt sharrjesh dhe ofen dimesh nga shumë figura të ndryshme përfshirë edhe analistë dhe opinionistë të ndryshëm .Për qëllime të caktuara ata ndërlidhin frustrimet e tyre me çështje që nuk kanë të bëjnë me qëllimet e tyre kur flitet për proces zgjedhor dhe gjërat rrëshqasin.

Rasti i fundit vjen nga Gjyla Çeliku duke ofenduar nënat shqiptare me shami derisa po komentonte përmes rrjetit social Facebook zhvillimet e procesit zgjedhorë ja edhe postimi saj: