Gjykata- Turke Dënon “Po Lat Alemdar” Me 12 Vjet Bu Rg!!!


Aktori Necati Sasmaz, i njohur për publikun për rolin e tij si Polat Alem dar në serialin “Lugina e Ujqërve”, është dënuar me 12 vjet burgu.

Gjykate turke e ka dënuar atë për përgjimët e ish-gruas së tij në @hatsApp të cilën ai e mori të paautorizuar, në procedurat e divorcit.Duke qenë i divorcuar për një kohë të gjatë, Necati përdori regjistrimet audio për të provuar se gruaja e tij, Nagehan, e kishte tradhtuar atë.

Por ajo e paditi atë për pirateri dhe postim të gjërave personale. Gjykata vendosi në favor të saj, pasi shkelja e privatësisë dhe pirateria e rrjeteve sociale, si dhe postimi i informacionit privat, është një kr*im i rëndë sipas ligjit turk.Aktori ka të drejtë të apelojë, por sipas mediave turke, ajo ndoshta do të refuzohet, kështu që ai do të duhet të vuajë 12 vjet bu rgu.