Gjithmonë do jesh në zemrat tona”/ Ky është Bekim Demaj, 24-vjeçari që u mb yt në liqe


Gjithmonë do jesh në zemrat tona”/ Ky është Bekim Demaj, 24-vjeçari që u mb yt në liqenin e ShkodrësPasditen e dje shme rreth orës 17:00 një 24-vjeçar ndodhej në liqenin e Shkodrës bashkë me 3 persona ndërsa u hodh të lahej dhe fatke qësisht nuk doli më nga uji.Sot pasdite pas 24 orësh polumbarët e RENEA-s nxorrën trupin e pajetë të të riut.

Ai quhej Bekim Demaj dhe ishte nga me origjinë nga fshati Ktosh, Malësi e Madhe.Miqtë dhe të afërmit e tij kanë publikuar statuse në të cilat shpr ehin dhi mbjen për hum bjen e tij.Një fotografi e 24-vjeçarit ka mbër ritur në redaksinë e JOQ Albania dhe mbi foto miqtë shkruajnë:Gjithmonë do jesh në zemrat tona!