Gjini e quan të paedukatë Vjosa Osmanin: Po sillet si diktatore duke i fyer deputetët e Kuvendit


“Se ka mungesë edukate nga një numër i deputetëve të Kuvendit të Kosovës është më se evidente.
Fatkeqësisht Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani nuk bë përjashtim fare”, shkroi Gjini.Ai tha se Osmani po sillet si diktatore duke i fyer deputetët e Kuvendit. Tutje, sipas Gjinit, sjellje e tillë nuk i ka hije kryetare së Kuvendit.

“Vjosa në mënyrë të përsëritur sillet ndaj deputetëve si diktatore, i fyen dhe iu bërtet atyre. Kjo është sjellje brutale dhe nuk i ka fare hije Kryetares së Kuvendit”, shkroi Gjini.Më poshtë gjeni shkrimin e plotë:

Se ka mungesë edukate nga një numër i deputetëve të Kuvendit të Kosovës është më se evidente.
Fatkeqësisht Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani nuk bë përjashtim fare!
Vjosa në mënyrë të përsëritur sillet ndaj deputetëve si diktatore, i fyen dhe iu bërtet atyre. Kjo është sjellje brutale dhe nuk i ka fare hije Kryetares së Kuvendit”.