Gjeten një garazh të vjetër, s’jua merr mendja se çfarë gjetën brenda


Një garazh i mbushur me makina të vjetra luksoze është zbuluar në Surrey të Anglisë.Garazhi ndodhej në një pronë të braktisur prej vitesh dha makinat që kanë një vlerë prej më shumë se 1 milion dollarësh ishin të mbuluara nga pluhuri.

Një prototip i Bristol Bullet, një Bentley Continental Flying Spur dhe një taksi Beardmore e vitit 1957 janë disa nga makinat e zbuluara nga një djalë që po bënte video për YouTube.Një prototip i Bristol Bullet, një Bentley Continental Flying Spur dhe një taksi Beardmore e vitit 1957 janë disa nga makinat e zbuluara nga një djalë që po bënte video për YouTube… per me shum kl ik oni ne rek lamen me posht do te habiteni …..