Gjermania merr vendim: ‘Asnjë kosovar që shkoi për pushime nuk do të mund të kthehet në Gjermani deri në këtë datë?’


Ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn, po verifikon mundësinë e testeve të detyruara të koronës për pushuesit që kthehen nga zonat e rrezíkuara.Ndërkohë flitet se vala e dytë e koronës është realitet në Gjermani.“Ne po verifikojmë detyrimin lígjor”, për testet e koronës tha Jens Spahn (CDU) të shtunën për radion gjermane, Deutschlandfunk lidhur me mundësinë e vendosjes së testeve të detyruara për ata pushues që kthehen nga zonat e rrezikuara. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn, po verifikon mundësinë e testeve të detyruara të koronës për pushuesit që kthehen nga zonat e rrezíkuara.Ndërkohë flitet se vala e dytë e koronës është realitet në Gjermani.“Ne po verifikojmë detyrimin lígjor”, për testet e koronës tha Jens Spahn (CDU) të shtunën për radion gjermane, Deutschlandfunk lidhur me mundësinë e vendosjes së testeve të detyruara për ata pushues që kthehen nga zonat e rrezikuara