Gjenerali I Millosheviqit: Veç 48 Or Më Jepni Pushtet Që Ta Zhduki ‘Farën’ E Pistë Shqipëtare


Gjenerali serb i njohur si komandanti i njësitit famëkeq beretat e kuqe Milorad Ulemek Legija këtyre ditëve ka bërë bujë në të gjitha mediat serbe. AI ME porosin e tij drejtuar qeverisë serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise. / Ju ftojmë që ta hapni videno për 5 sek onda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Gjenerali serb i njohur si komandanti i njësitit famëkeq beretat e kuqe Milorad Ulemek Legija këtyre ditëve ka bërë bujë në të gjitha mediat serbe. AI ME porosin e tij drejtuar qeverisë serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise. / Ju ftojmë që ta hapni videno për 5 sek onda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!