Gjendja është kritike në spitale, ky qytet shqiptar është kthyer në vatër infeksioni


Vijon numri i lartë i të prekurve nga koronavirusi në vend. ISHP njofton për 85 raste të reja me Cov/id-19 gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa raportohet për 4 të vdekur. Raportohet se tek Infektivi janë shtruar 88 pacientë, nga të cilët 12 janë në terapi intensive dhe 4 pacientë të intubuar.

Vijon numri i lartë i të prekurve nga koronavirusi në vend. ISHP njofton për 85 raste të reja me Cov/id-19 gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa raportohet për 4 të vdekur. Raportohet se tek Infektivi janë shtruar 88 pacientë, nga të cilët 12 janë në terapi intensive dhe 4 pacientë të intubuar.