Gili sot, çfarë dallon nga Gili para 20 vitesh


Gili është këngëtarja e njohur e muzikës populllore e cila ka arritur që të jetë ndër femrat më të pëlyera nga audienca shqiptare.Përvec talentit në muzikë, ajo u dallua edhe për stilin e saj e cila ka arritur të sjellë trende të reja duke qenë gjithmonë IN në secilën paraqitje, shkruan “Kosovarja”.Me kalimin e viteve Gili duket se nuk ka ndryshuar aspak, duke e ruajtur origjinalitetin dhe bukurinë e rrallë përkundër moshës që kaKëtë më së miri e dëshmon imazhi të cilin e ka publikuar vet ajo, të para 20 viteve.Aq e bukur duket, saqë mund ta ngatërrojmë me barbie, apo?

Gili është këngëtarja e njohur e muzikës populllore e cila ka arritur që të jetë ndër femrat më të pëlyera nga audienca shqiptare.Përvec talentit në muzikë, ajo u dallua edhe për stilin e saj e cila ka arritur të sjellë trende të reja duke qenë gjithmonë IN në secilën paraqitje, shkruan “Kosovarja”.Me kalimin e viteve Gili duket se nuk ka ndryshuar aspak, duke e ruajtur origjinalitetin dhe bukurinë e rrallë përkundër moshës që kaKëtë më së miri e dëshmon imazhi të cilin e ka publikuar vet ajo, të para 20 viteve.Aq e bukur duket, saqë mund ta ngatërrojmë me barbie, apo?